Het sociaal-anarchisme. - Berkman, Alexander (Amsterdam : Vereniging Anarchistische uitgeverij, 1935)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Revolutionaire Socialisten; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; anarchisme; socialisme