Principes socialistes - Deville, Gabriël (Paris : Giard et Brière, 1896)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Revolutionaire Socialisten; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische ideologie