Histoire du travail et des travailleurs - Brizon, Pierre (Bruxelles : L'Églantine, 1926)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; coöperatieve beweging; arbeid; historiografie; industriële revolutie; Frankrijk