Retour de l'URSS. - Gide, André (Paris : Gallimard, 1936)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; stalinisme; marxisme-leninisme; maatschappijkritiek; Sovjet-Unie.