De la démocratie en Europe : questions réligieuses et juridiques : droit public interne. - Mailfer, N.C. (Paris : Guillaumin, 1874)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; recht; regeringsvormen; politieke besluitvorming; politieke organisatie; staatswetenschappen