Over twijfel en zekerheid. - Elsterfänger von Weidenbusch, D.P. (Amsterdam : De Dageraad, 1893)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bedenkingen bij: Over zekerheid en twijfel : 4 voordrachten van P.D. Chantepie de la Saussaye
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Vrijdenkers; vrijzinnigheid