De Fransche revolutie : hare oorzaken en gevolgen. - Wunderlich, W.F.H. (Zurphen : Thieme, 1889)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; revolutie 1789