L' émigration saisonnière Belge. - Ronse, Edmond (Gand : Het Volk, 1913)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Algemene Centrale
Frans
Monografie
Keywords: geschiedenis; arbeidsmobiliteit; seizoenarbeid