De Belgische socialistische arbeidersbeweging op zoek naar een eigen vorm 1872-1880. - De Weerdt, Denise (Antwerpen : Stichting Camille Huysmans, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; België