De bezetting van RBP - Geerts, Leo (Leuven : Kritak, 1979)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Ver Elst AndréArchief Rudi Van Doorslaer
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; bedrijfsbezetting