Nos libertés politiques : origines, évolution, état actuel. - Caudel, Maurice (Paris : A. Colin, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; recht; grondwet; regeringsvormen; politieke besluitvorming; burgerlijk recht; politieke organisatie; Frankrijk