Loi sur les syndicats professionels promulguée le 21 mars 1884 - Veyan, Alfred (Paris : Arthur Rousseau, 1886)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vakbonden; Frankrijk