L' organisation de la paix. - Arnaud, Emile (Berne : Bureau International de la Paix, 1899)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; veiligheidsconferenties; internationale politiek; internationaal recht; vrede