1884-1909, vingt-cinq années de gouvernement : le parti catholique et son oeuvre. - Beernaert, Auguste; Parti Catholique Belge (PCB); Woeste, Charles; Van den Heuvel, Jules (Bruxelles : Albert Dewit, 1910)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bevat biografieën en verkiezingsuitslagen
Frans
Monografie