Organisation du Crédit industriel, commercial, agricole et foncier en belgique. - Haeck, François (Bruxelles : Verbruggen, 1857)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; economisch beleid; geldwezen; financieringswezen