Quatre-vingt-six : les troubles de Charleroi, mars 1886 : vingt-cinq ans après - Houdez, Gustave; Destrée, Jules (Frameries : Dufrane-Friant, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: 19e eeuw; stakingen; Charleroi