Entretiens socialistes : explications populaire du socialisme et de son établissement graduel. - Baggio, Ch. (Carvin (Pas-de-Calais) : Plouvier-Cardon, 1886)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische ideologie; propaganda