Het Interprovinciaal Congres van het ABVV [der beide Vlaanderen] gehouden te Gent op 21 februari 1954. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Gent : ABVV, 1954)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Verslag
Keywords: congressen