Les salaires et la protection. - Van Elewyck, Ernest (Bruxelles : Ch. Rozez, 1894)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: vrouwenarbeid; inkomen; kinderarbeid; armoede; arbeidsduurvermindering; zondagsrust; arbeidscontracten