Histoire scandaleuse des Papes. - Gagey, R.; Gagey, Ch. (Paris : Gagey, 1954)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Vaticaan; antiklerikalisme