L' église et la société chrétiennes en 1861. - Guizot, M. (Paris : Michel Lévy Frères, 1861)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vaticaan; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Katholieke Kerk; Italië