Lettres et tracts de Spartacus. - Luxemburg, Rosa (Paris : Tête de Feuilles, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Luxemburg, Rosa; socialistische arbeidersbeweging; Duitsland