Jef Van Extergem en de Vlaamse beweging - Dutoit, Christian (Antwerpen : Soethoudt, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van België (KPB).; Vlaamse Beweging; communisme