L' évolution régressive en biologie et en sociologie. - Demoor, Jean; Massart, Jean; Vandervelde, Emile (Paris : Félix Alcan, 1897)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociologie; sociobiologie